Az idei évben is szép számmal vettek részt gyerekek a nyári napközis táborunkban.
A résztvevők zömmel judósokból álltak, de akadt olyan is aki a táborban szándékozott megismerkedni a sport alapjaival. Mivel nem kifejezetten judo tábort szerveztünk, hanem szabadidősport tábort mindenki megtalálhatta a kedvére való sportot.
A hagyománynak megfelelően a tábor résztvevői csapatokra oszlottak és különböző vetélkedőkben mérték össze az erejüket, tudásukat. A különböző feladatok pontot értek és a legtöbb pontot elérő csapat nyerte a vetélkedőt és a fődíjat, egy tortát.
Komoly harcot hozott a kosárlabda bajnokság, a víz alatti úszóverseny, jól szórakoztunk az aktiviti alatt és igazi csapatmunka volt a karaoki verseny. Az utolsó előtti feladatnál a lengőteke bajnokságnál az első két csapat között a különbség csak 2 pont volt, ami azt jelentette, hogy mivel az utolsó feladat 3 pontos volt, nyitott kérdés maradt a bajnoki cím.
A végső megmérettetés pontvadászat volt. A tábor területén a vezetők által eldugott kis papírlapokra felírt pontokat kellett a csapatoknak adott időn belül megtalálni és a legtöbb pontot összegyűjtő csapat kapja a 3 pontot.
A nagy küzdelmet hozó utolsó harcban az addig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó „4-es” csapat egy minimálissal elmaradt a „judo ördögök„ mögött és ezzel nem csak ezt a játékot, de az egész bajnokságot is elvesztette.

Verseny végeredménye:

I. hely: JUDO ÖRDÖGÖK
II. hely: 4-ES CSAPAT
III. hely: FANTASZTIKUS 5-ös

Természetesen nem csak vetélkedővel teltek napjaink, hanem komoly pihenési és szórakozási feladatokat is meg kellett oldanunk. Uszodáztunk, strandoltunk, légváraztunk, strandfociztunk, egyensúly és esés gyakorlatokat végeztünk.
Bátran mondhatom, hogy ennek a nagy „pihenésnek” a vége egy jó nagy és kellemes elfáradás lett.

A sok játékos program és a megfelelő szakmai munka nagyon élvezetessé tette a tábort és remélhetőleg mindenkivel találkozunk szeptemberben az edzések elkezdésénél, valamint a jövő évi táborunkban is.

TOVÁBBI KÉPEK A GALÉRIÁBAN!
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:Málna [ 2009-08-12 19:02 ]

Jó volt a tábor!!
Várom a kövit:D (jövöévben):-)

Amennyiben úgy döntenek, hogy adójuk 1% -át Alapítványunknak ajánlják fel a rendelkező nyilatkozaton az alábbi adatokat tüntessék fel:

A kedvezményezett adószáma: 19382591-1-19

Kedvezményezett neve:
Ronin Judo Közhasznú Alapítvány Balatonfüred

Köszönjük!


Ronin Judo & MMA

Reklámozd a saját oldaladat is


Barátaink- támogatóink
- 2010.02.28.