A több évi hagyományt idén sem sikerült megtörni és az influenza járványnak köszönhetően most sem tudtunk teljes létszámban részt venni a diákolimpia országos döntőjén.
Pedig ez a megmérettetés a tavaszi versenyidény egyik legfontosabb versenye volt ami egyik válogatóként szolgált a nyári Serdülő Világkupára is. Ennek köszönhetően rekordszámú induló vett részt a küzdelmekben, több súlycsoportban is 30 feletti induló volt. Balatonfüredről egy versenyzőt tudtunk indítani, Bartus Gergőt aki viszont első küzdelmét elveszítette. A legyőzője a következő mérkőzését nem tudta megnyerni így Gergő számára is végetértek a küzdelmek és kiesett.
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:Málna [ 2009-03-19 19:25 ]

Grattttttulaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fülöp Károly [ 2009-03-16 09:41 ]

Gergő!Gratulálok a versenyen való részvételedhez.Egy küzdelemből nem mérhető le a tudásod és az a munka amit elvégeztél edzéseken a siker érdekében.Sajnos a kieséses rendszer szerencse kérdése is,de ahogy a mestered szokta mondani:"Lessz ez még másmilyen is".Ismerve téged ez bisztos hogy így lessz!!Hajrá!!
Amennyiben úgy döntenek, hogy adójuk 1% -át Alapítványunknak ajánlják fel a rendelkező nyilatkozaton az alábbi adatokat tüntessék fel:

A kedvezményezett adószáma: 19382591-1-19

Kedvezményezett neve:
Ronin Judo Közhasznú Alapítvány Balatonfüred

Köszönjük!


Ronin Judo & MMA

Reklámozd a saját oldaladat is


Barátaink- támogatóink
- 2010.02.28.