Csornán meghívásos versenyt rendeztek és bár a bárányhimlő által megtizedelt versenyzői állományunk 4 tagja volt csak harcképes ezen a hétvégén, ők átlagon felül teljesítettek!
A verseny itt is hagyomány szerint a legfiatalabb korosztály küzdelmeivel kezdődött.

Fehér Olivér
- lassan mondhatom, hogy szokásához híven- az előre megbeszélt taktika szerint, a begyakorolt technikákat próbálva végrehajtani küzdötte be magát a döntőbe, és ott is győzelmet aratva az első helyen végezve aranyérmet szerzett.

Horváth Kornél
erre a versenyre nagyon felkészülten érkezett. A közelmúlt versenyein megszerzett tapasztalatok mostanra értek be és komoly fejlődést hoztak a számára. Az edzői utasításokat figyelve és azokat megpróbálva végre hajtani, szintén döntőbe verekedte magát.
Az első helyért folytatott küzdelem a rendes időben nem hozott döntést, ezért aranypontért ment tovább a viadal. A hajrát jobban bírva ellenfelét megdobta és aranyérmet szerzett.

Bartus Gergő
mostanra kigyógyulva a bárányhimlőből, a serdülők között indult. A betegség miatt kihagyott OB miatt ezen a versenyen szándékozott bizonyítani, hogy igen is számolni kell vele. Kétséget nem hagyva ellenfelét többször is megdobta, végül Ippon értékű dobással
súlycsoportja első helyén végezve aranyérmet szerzett.

Simon Máté
az eddigi túl agresszív kezdés helyett-- a ráfutások elkerülése végett-- egy kicsit óvatosabban kezdett. Sajnos így több lehetősége is volt az ellenfelének akciót végrehajtani, amit viszont nem tudott kontrázni. Máté a további küzdelmeiben már nem tudott felpörögni és ezzel irányítása alá vonni a mérkőzést. Végeredményként a dobogó alsó fokára állhatott fel és bronzérmet szerzett.

A balatonfüredi csapat magas színvonalú teljesítménye (4 versenyző=3 arany és 1 bronzérem, mind küzdelemben) elismerésre késztette a házigazdákat és a Koroncói és Győrszentiváni csapat mellett mi is kaptunk egy ajándék tortát, amit jóízűen elfogyasztottunk.

Gratulálok minden versenyzőnek!

Fontos információ, hogy a 2008 legeredményesebb versenyzője pályázat eredményei a mostani versennyel módosultak. A harmadik helyen pontegyenlőség alakult ki, és mind Fehér Olivér, mind Simon Máté 18 ponttal rendelkezik. Hajrá!
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:szomszéd [ 2008-11-10 09:28 ]

Gratulálok mindenkinek! Főleg neked Kornélka!

Amennyiben úgy döntenek, hogy adójuk 1% -át Alapítványunknak ajánlják fel a rendelkező nyilatkozaton az alábbi adatokat tüntessék fel:

A kedvezményezett adószáma: 19382591-1-19

Kedvezményezett neve:
Ronin Judo Közhasznú Alapítvány Balatonfüred

Köszönjük!


Ronin Judo & MMA

Reklámozd a saját oldaladat is


Barátaink- támogatóink
- 2010.02.28.