A több évi hagyományt idén sem sikerült megtörni és az idei "C" korcsoportos országos bajnokságon sem sikerült értékelhető eredményt elérnünk. A komoly létszámú mezőnyben, Balatonfüredről egy versenyzőt tudtunk indítani, Fülöp Bencét az 50 kg -os súlycsoportban (14 induló). Sajnos Bence első küzdelmét -főként a tapasztalatlanságának köszönhetően- elveszítette. A legyőzője a következő mérkőzését nem tudta megnyerni így Bence számára is végetértek a küzdelmek és kiesett.
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:Sarközi Gergő [ 2009-11-09 11:35 ]

Legközelebb jobban sikerül, elég csak tovább gyakorolni, tök egyszerű dolog, ez a jó benne. Bátor voltál, hajrá Bence, hajrá Füred!Dan Schmidt [ 2009-11-07 18:56 ]

Bence, az embernek önmaga az egyetlen ellenfele. Az egyetlen igazi ellenfél a lelkedben lakozik. Az ember ereje,nem az izmaiban rejlik, hanem a szívében. Biztos, hogy mindenkivel vele születik valamennyi bátorság. Erre szükség van a túléléshez. De a szív, ami benned dobog, csak akkor erősödik, ha folyton edzed. Életveszélyen kívül nem számít igazán, ha kudarcot vallasz. A jellem igazi próbája az, hogyan reagál az ember a kudarcra. A kudarc hasznos dolog lehet, de csak akkor, ha utána sokkal szívósabban, sokkal elszántabban próbálkozol újra. Egészen addig, amíg nem sikerül.Bartus [ 2009-11-07 18:39 ]

Bence!
Remélem emlékszel arra, hogy mit beszéltünk meg a következő versenyre ( Veszprém)!
Dolgozz tovább keményen !
Fülöp károly [ 2009-11-07 18:32 ]

Sajnos ez igy van,Bencének 3-5 éve judozó gyerekekkel kellett felvenni a küzdelmet/Bence 1-éve judozik/ és itt megmutatkozott ellenfele nagyobb tudása.De a jövőben is szorgalmassan dolgozik tovább hogy minél jobb judoka válhassék belőle.Mint édesapja csak annyit tennék még hozzá:HAJRÁ BENCE!!!!
Amennyiben úgy döntenek, hogy adójuk 1% -át Alapítványunknak ajánlják fel a rendelkező nyilatkozaton az alábbi adatokat tüntessék fel:

A kedvezményezett adószáma: 19382591-1-19

Kedvezményezett neve:
Ronin Judo Közhasznú Alapítvány Balatonfüred

Köszönjük!


Ronin Judo & MMA

Reklámozd a saját oldaladat is


Barátaink- támogatóink
- 2010.02.28.