Veszprémben Körzeti Rangsor Versenyt rendeztek, amin Alapítványunk is részt vett.
A versenyen több súlyos hiba is történt, főleg bíráskodási, de versenyzőink erőn felül teljesítettek.


Eredmények:

Diák A: Bartus Melinda
( 1 győzelem) egy küzdelem amit ipponnal nyer és ezzel aranyérmet szerzett.


Diák D: Fehér Olivér
( 2 győzelem) első küzdelmét még a földön nyeri majd a második küzdelemben egy szépen bemutatott balra nyakfogásos csípővel nyeri a küzdelmet aranyérmet szerzett.


Serdülő: Bartus Melinda
(3 győzelem- 1 vereség) első küzdelmében nagy csatában ugyan alul maradt, de ezt követően minden küzdelmét megnyerte és az idősebbek között is bizonyítva ezüstérmet szerzett.


Diák C Fülöp Bence
( 2 vereség) Bence első komolyabb versenye és a nagy győzni akarásnak egy túlpörgött állapot lett a vége, amit viszont nem követett eredmény ezüstérmet szerzett.

Diák E Bartus Brigitta
(2 vereség) túlzott nagy önbizalommal támadva és rossz technikai megoldást alkalmazva - magas ellenfélnek a nyakára fog - hamar ipponra esik, majd a következő küzdelemben először megszerzi a vezetést majd itt is hibázik és begyűjti második vereségét. ezüstérmet szerzett.Ifjúsági-kadett: Bartus Gergő
- sorozatos téves bírói döntéseket kővetően, edzői utasításokra szándékosan saját magát dobva ipponra állt fel a küzdőtérre. Az utolsó küzdelemben már nem bírta visszafogni magát és ipponra dobta ellenfelét. harmadik helyen zárta a küzdelmeket.


Serdülő: Varga Viktor
(1 győzelem-3 vereség) Viktor komoly fogyasztás után-közben van. Ráadásul ő még nagyon fiatal judós, csak pár éve foglakozik ezzel a remek sporttal. Az ő feladata az erőfelmérés volt, hogy tisztában legyen a korcsoportja és a súlycsoportja erejével. Ezt a feladatot sikeresen megoldotta és bronzérmet szerzett.


Serdülő: Bartus Gergő
a serdülő küzdelmek egy időpontban mentek az ifi küzdelmekkel. Többször is előfordult, hogy egyszerre hívták szőnyegre. Első küzdelmében egy gongszóval egy időben végrehajtott dobást (ippon) nem adtak meg. A következő küzdelmekre edzői utasításra úgy állt fel, hogy saját magát fogja ipponra dobni. Kiesett

Diák C Horváth Kornél
( 2 vereség) sajnos ez a verseny nem a várt eredménnyel zárult. Először egy kicsit elaludva egyszerűen hagyta magát lecsavarni , majd a következő küzdelemben a rossz fogásból indított DAB-ból ő esett ipponra kiesett.

Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:gumimaci [ 2009-03-07 08:23 ]

Ja!
Jó a kép!
Málna [ 2009-02-27 15:25 ]

A Viktor mit bámul?


(???)Málna [ 2009-02-27 15:23 ]

Mindenkinek gratula!!!!!!!(Magamnak is) :-)gumimaci [ 2009-02-24 16:11 ]

Volt olyan küzdelem is ahol 3* kellett magam Ipponra dobni és csak a 3.dik ra adták meg az Ippont. A bíroi hozzánemértésre nem tudok mit mondani mert nem volt biró.Fehérné Kata [ 2009-02-23 16:11 ]

A bírói hozzánemértésre tökéletes válasz volt a saját ippon! Jó voltál Gergő:) Gratulálunk Mindenkinek!:)Fülöp Károly [ 2009-02-23 14:13 ]

Minden versenyzőnek gratulálok,szépen küzdöttetek.Gergő!Sajnos az élet bebizonyította hogy nem mindig a legjobb győz,de ez semmit sem von le az érdemeidből!
Amennyiben úgy döntenek, hogy adójuk 1% -át Alapítványunknak ajánlják fel a rendelkező nyilatkozaton az alábbi adatokat tüntessék fel:

A kedvezményezett adószáma: 19382591-1-19

Kedvezményezett neve:
Ronin Judo Közhasznú Alapítvány Balatonfüred

Köszönjük!


Ronin Judo & MMA

Reklámozd a saját oldaladat is


Barátaink- támogatóink
- 2010.02.28.