December 4-én Balatonfüred történetében első alkalommal, Mikulás Kupa házi judo verseny került megrendezésre az Eötvös Általános Iskola tornatermében. Igazán sokan, szinte minden kis judos bátran vállalta a részvételt.
A verseny kezdetén lemérlegeltük a gyerekeket és súlyának és korának megfelelően összesorsoltuk őket. (+/-1-2 év és +/- 2-3 kg)
Sok remek küzdelmet láttunk, már a legkisebbek is megmutatták, hogy kemény fából faragták őket.
A verseny előre haladtával a jelenlévő szülők is belekostolhattak abba, hogy milyen is egy igazi judo verseny.
Izgalmakban nem volt hiány!

A verseny különdíjasa Englert Gyula lett, mint a legszebb ippont dobó versenyző.

Az eredmény hírdetésre megérkezett a már nagyon várt Mikulás is és minden gyerek emléklapot és csomagot kapott tőle. Lehetőség volt közös kép készítésére is.

Eredmények:


Aranyérmesek:
Bartus Brigitta, Simon Máté, Geipl Nikolett, Boldzsár Rajmund, Kovács Márton, Englert Gyula, Korompai Ákos,Ezüstérmesek:
Kecskemét Nándor, Karli Ádám, Mosonyi Misell, Fülöp Bence, Koncz Péter, Horváth Csongor, Lánczky Martin, Lőrincz BálintBronzérmesek:
Györe Attila, Karl Álmos, Szurma András, Bán Robin, Fehér Olivér, Morvai Tamás, Fehér Henrik, Fodor Bendegúz.4. helyezettek:
Rab Attila, Barcza Roland, .


Az eredményekhez gratulálunk!Amennyiben úgy döntenek, hogy adójuk 1% -át Alapítványunknak ajánlják fel a rendelkező nyilatkozaton az alábbi adatokat tüntessék fel:

A kedvezményezett adószáma: 19382591-1-19

Kedvezményezett neve:
Ronin Judo Közhasznú Alapítvány Balatonfüred

Köszönjük!


Ronin Judo & MMA

Reklámozd a saját oldaladat is


Barátaink- támogatóink
- 2010.02.28.