Az idei serdülő korcsoportú országos bajnokságra 3 fővel készültünk részt venni, de sajnos 1 nappal a verseny előtt Málna beteg lett (iskolából is haza küldték) így ő nem tudott indulni. A bizonyítás és ezzel a pontszerzés a fiúkra, Krisztiánra és Gergőre maradt.

Bartus Gergő az 55 kg-os súlycsoportban (25 induló) első küzdelmében erőnyerő. A második küzdelmét nem tudja megnyerni, és vigaszágra sem tud kerülni mert ellenfele nem jut tovább, így Gergő számára is végetértek a küzdelmek és kiesett.

Morvai Krisztián a 45 kg-os súlycsoportban (16 induló) első küzdelmét elveszíti. A vigaszágon sem tud bizonyítani, így Krisztián számára is végetértek a küzdelmek és kiesett.


A felkészülésbe fektetett energia és a verseny előtti forma miatt mindenképpen jobb eredményt vártunk!
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:K. Bence [ 2009-11-15 21:57 ]

Mi történt? Krisztián? Gergő? Valamit mondjatok!CARLOS [ 2009-11-15 11:15 ]

Málna!
Jobbulást,és mihamarabbi gyógyulást:-):-):-)!!!
Fiúk/Krisz&Ego/!
Ami tegnap volt az ma már a mult,most már csak a jövő számít!!Mind a ketten nagyszerű sportemberek vagytok akik képessek előre és nem hátrafelé nézni és csak ez számít!!!Sok sikert a következő versenyekhez:-):-)!!!
Amennyiben úgy döntenek, hogy adójuk 1% -át Alapítványunknak ajánlják fel a rendelkező nyilatkozaton az alábbi adatokat tüntessék fel:

A kedvezményezett adószáma: 19382591-1-19

Kedvezményezett neve:
Ronin Judo Közhasznú Alapítvány Balatonfüred

Köszönjük!


Ronin Judo & MMA

Reklámozd a saját oldaladat is


Barátaink- támogatóink
- 2010.02.28.