Április első hétvégéjén újabb komoly versenyen indultunk és szerepeltünk eredményesen.
Vasárnap Piliscsabán serdülő (1995-96) Magyar Köztársaság Kupát rendeztek, ami egyik válogató versenye is volt a júniusi serdülő Világkupára is. Ennek köszönhetően nagyszámú és erős mezőny jött össze. Ugyan ekkor és ugyan itt megívásos alapon a diák B (1998) és a diák C (1999) korcsoportú versenyzőknek szerveztek viadalt.
Balatonfüredről 2 versenyzőt indítottunk, Bartus Gergőt és Bartus Melindát, aki ugyan még csak diák A (1997) korosztályú, de lehetősége van idősebbekhez átversenyezni.
A diák B és C korcsoport versenyzői most nem kaptak lehetőséget az indulásra, mert a felkészültségük nem volt megfelelő.
Eredmények:


Bartus Melinda
( 2 győzelem- 2 vereség ) 10 induló a súlycsoportban.
Első küzdelmét sikeresen nyeri ellenfele ellen, leszorítással.
Második küzdelemben nem koncentráltan megy fel a küzdőtérre és hamar ipponra dobják.
Vigaszágon az első küzdelemben komoly harcot kellett vívnia a győrújbaráti ellenfelével. Először válldobással waazarira dobja, majd kisbelső makikomival yukora, ezt követően is végig uralva a mérkőzést nyeri azt. Bronzmeccsen zirci ellenfele egy földre kerülést követően leszorította amiből nem tudott kiszabadulni és az ötödik helyen végez.


Bartus Gergő
(2 győzelem- 2 vereség) 28 induló a súlycsoportban.
Első küzdelmét pontozással (waazari) elveszíti a későbbi bronzérmes ellen (ÚTE) és ezzel vigaszágra kerül. Második küzdelmét pontozással megnyeri (waazari) zirci ellenfele ellen. A harmadik küzdelemben egy gyönyörű ipponnal küzdi át magát a Honvédos versenyzőn. A negyedik küzdelemben egy nagyon kemény és elkeseredett küzdelemben bírói döntéssel alulmarad szolnoki ellenfelével szemben, így végül a hetedik helyen zárja a versenyt.
Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:Gergő [ 2009-05-13 12:55 ]

Én is nagyon köszönöm!Málna [ 2009-04-08 21:19 ]

Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!
Fülöp Károly [ 2009-04-07 19:24 ]

Gergő&Málna:Málna&Gergő.
Gratulálok az elért szép eredményetekhez sok sikert a továbbiakhoz:-):-):-)!!!!
Amennyiben úgy döntenek, hogy adójuk 1% -át Alapítványunknak ajánlják fel a rendelkező nyilatkozaton az alábbi adatokat tüntessék fel:

A kedvezményezett adószáma: 19382591-1-19

Kedvezményezett neve:
Ronin Judo Közhasznú Alapítvány Balatonfüred

Köszönjük!


Ronin Judo & MMA

Reklámozd a saját oldaladat is


Barátaink- támogatóink
- 2010.02.28.