Zircen meghívásos versenyt rendeztek, amin Alapítványunk is részt vett.
A versenyt nagyszámú induló és színvonalas küzdelmek jellemezték. A külföldi indulók mellett (Galánta) több korosztályos Magyar Bajnok és helyezett is fellelhető volt az indulók között. Eredményeink: 1db aranyérem, 1db ezüstérem, 3db bronzérem, 2 db 4. hely, 2 db 5. hely.

Eredmények korosztályonként:

Junior: Farkas Bálint
(2 győzelem - 1 vereség) Baky napra pontosan egy évvel ezelőtt indult versenyen (junior DO országos döntő). A kihagyást követően ezt a megmérettetést szánta visszatérésnek a versenyzők közé. Remek küzdelmekben helyt állva bizonyította, hogy igenis számolni kell vele az ellenfeleknek mint komoly kihívás és dobogóra verekedve magát bronzérmet szerzett.


Ifjúsági/ kadet: Bartus Gergő
(2 győzelem - 1 vereség) első küzdelmét sajnos elveszíti és a vigaszágra kényszerül, de ott a további harcokat mind megnyerve (idő előtt) a dobogó legalsó fokára küzdi fel magát és bronzérmet szerzett.


Serdülő: Bartus Gergő
(2 győzelem - 1 vereség) két gyors győzelmet követően döntőbe kerül, ahol a tavalyi év magyar bajnokával kerül össze. Sajnos nem tud értékelhető támadást indítani, így meg kell elégednie a dobogó második fokával azaz ezüstérmet szerzett.


Serdülő: Bartus Melinda
(2 győzelem - 2 vereség) hullámzó teljesítmény akár egy küzdelmen belül is. Erős válldobások és jó fogások jellemzik a munkáját, sajnos sok apró hibát is elkövet amit az idősebbek rögtön ki is használnak. 4. helyen végez


Serdülő: Varga Viktor
(4 vereség) első küzdelmében nem jól használja ki a kínálkozó lehetőségeket, majd a továbbiakba sem tud eredményt elérni 5. helyen végez

Diák A: Bartus Melinda
ellenfél nélkül aranyérmet szerzett.


Diák B: Kovács Márton
- (2 vereség) jó támadások, de rossz befejezések. A támadásokat, amiket ő kezdeményezett nem tudja hatékonyan befejezni. 5. helyen zárta a küzdelmeket.


Diák C: Fülöp Bence
(1 győzelem - 2 vereség) Bence feladata az volt , hogy ezen a versenyen megszerezze élete első verseny győzelmét. Sikeresen próbálta követni az edzői utasításokat és az utolsó küzdelmét megnyerve bronzérmet szerzett.


Diák C: Horváth Kornél
a nagyszámú induló ellenére (15) eredményességi elvárásként érmet, de legalább is helyezést vártunk. Sajnos Kornél a beidegződött rossz fogásból próbál küzdeni, amit ellenfele kihasznál és dobást tud indítani. Vigaszágra nem viszi tovább így számára a küzdelmek befejeződtek. Kiesett

Diák D: Fehér Olivér
(1 győzelem - 2 vereség) első küzdelmében egy dobásindítást követően magára húzza az ellenfelét és földharcban elveszíti a küzdelmet. A második küzdelmet megnyeri, de a harmadikat megint elveszíti így ő sem tudott dobogóra állni. 4. helyen zárta a küzdelmeket.

Szólj hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:Málna [ 2009-03-10 21:42 ]

köszi

Én is mindenkinek gratulálok:-)Fülöp Károly [ 2009-03-09 12:52 ]

Színvonalas nehéz verseny volt.Mindenki megpróbálta a legjobbat kihozni magából.Gratulálok mindenkinek!!!

Bence!Keményen megdolgoztál a sikerért,jó úton haladsz csak igy tovább!Büszkék vagyunk rád!!!
Amennyiben úgy döntenek, hogy adójuk 1% -át Alapítványunknak ajánlják fel a rendelkező nyilatkozaton az alábbi adatokat tüntessék fel:

A kedvezményezett adószáma: 19382591-1-19

Kedvezményezett neve:
Ronin Judo Közhasznú Alapítvány Balatonfüred

Köszönjük!


Ronin Judo & MMA

Reklámozd a saját oldaladat is


Barátaink- támogatóink
- 2010.02.28.